یکشنبه, 09 ارديبهشت 1403

rahmani 2استاد موسسه آموزش عالی طلوع مهر گفت: نیروی انسانی ارزشمندترین سرمایه هر سازمان و به مثابه قدرت سازمان های امروزی است.

دکتر جعفر رحمانی در آئین آغاز سال تحصیلی جدید که در سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد اظهار داشت: در گذشته به انسانهایی موفق اطلاق می شد که از لحاظ جسمی نیرومند بودند و گلادیاتورها نمونه ای  از این نوع انسان ها به شمار می رفتند.
وی ادامه داد: پس از انقلاب صنعتی جوامعی که منابع طبیعی بیشتری داشتند برتر بودند و پس از آن نیز ابزار فیزیکی نماد قدرت و اقتدار به شمار می رفت.
این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه در جوامع کنونی نماد قدرت تغییر فراوانی نسبت به گذشته داشته است ابراز داشت: در شرایط کنونی با اصطلاحاتی از قبیل جامعه دانایی محور و سازمان دانش بنیان روبرو هستیم که این موارد نشان از قدرت نیروی انسانی در سازمان ها دارد.
استاد موسسه آموزش عالی طلوع مهر اظهار داشت: ارج نهادن به نیروی انسانی در سازمان نه تنها به نیازهای ضرروری شاغلین در سازمان پاسخ خواهد داد که در درجه اول به نفع خود سازمان خواهد بود
دکتر رحمانی اهمیت دانش در سازمان را مورد تأکید قرار داد و خاطر نشان کرد: در علوم طبیعی جهت تولید محصول نیازمند ماده اولیه هستیم اما در سازمان های دانش محور ماده اولیه دانش است.
وی جنبه های متفاوت کارآفرینی و اشتغال زایی را مورد بررسی قرار داد و تصریح کرد: کارآفرین موفق کسی است که اولاً نیازهای جامعه را تشخیص دهد و ثانیاً راهکاری جهت حل آن ارائه دهد و یا به شیوه ای نوین آن را حل نماید.
این استاد دانشگاه در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان جدید موسسه آموزش عالی طلوع مهر، اظهار امیدواری کرد دانشجویان این دوره با دید وسیع نسبت به فراگیری علوم، گامی بلند در زندگی خود و دانش افزایی جامعه بردارند.