یکشنبه, 09 ارديبهشت 1403

دکتر رحمانی بر تدوین چشم انداز بلند مدت و کارآمد توسط موسسه آموزش عالی طلوع مهر تأکید کرد.

استاد جعفر رحمانی در جلسه تقدیر از اساتید موسسه آموزش عالی طلوع مهر که با حضور حجت الاسلام بنایی در محل این موسسه برگزار شد گفت: این موسسه دارای چند ویژگی ارزشمند و کلیدی است که آن را از سایر مراکز علمی- پژوهشی متمایز می کند.

وی پذیرش طلاب علوم دینی در آینده توسط موسسه آموزش عالی طلوع مهر را یکی از ویژگی های شایسته این موسسه برشمرد و اظهار داشت: پذیرش طلاب از طریق آزمون تخصصی حوزه می تواند مکمل توان افزایی آنها در منابع علوم انسانی باشد و باید روی این موضوع هدف گزاری دقیقی صورت بگیرد.

دکتر رحمانی با تأکید بر ارائه رشته هایی که نیازهای جدید را پاسخ می دهد اظهار داشت: رشته های مدیریت مسجد و آینده پژوهی از جمله رشته های متمایزی است که در آینده بیش از پیش مطرح خواهند شد.

وی خاطر نشان کرد: یک سوم فارغ التحصیلان رشته آینده پژوهی از قم هستند و خصوصاً با توجه به ظرفیت جامه المصطفی و وجود طلاب غیر ایرانی در حوزه علمیه قم بهترین استان برای ارائه مدیریت مسجد نیز استان قم است.

این استاد دانشگاه تمرکز بر تک جنسیتی بودن را از دیگر ویژگی های ارزشمند این موسسه قلمداد کرد و تصریح کرد: با پذیرش دانشجوی تک جنسیتی و حل بسیاری از مشکلات مرتبط، راه برای افزایش سرعت ارتقای دانشگاه هموار خواهد شد.

استاد رحمانی ادامه داد: هیچ کس در دنیا نمی تواند چشم انداز علمی و فرهنگی بارز قم را انکار کند و این دانشگاه می تواند قابلیت های کلیدی موجود در قم را به منابع بالفعل تبدیل کند.
وی توانمندی و اثربخشی هر سازمان را در گرو ترسیم چشم انداز مناسب آن سازمان عنوان کرد و گفت: پیشنهاد می کنم چشم انداز بیست ساله ای جهت رسیدن به اهداف عالی موسسه ترسیم شود تا با حرکت در مسیر مشخص، دچار بحران های پیش رو نشویم.