چهارشنبه, 26 ارديبهشت 1403

پنج شنبه هفدهم شهریورماه واحد پردیسان مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر میزبان اساتید گروه علوم ورزشی بود.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر نشست هم اندیشی صمیمانه اساتید گروه علوم ورزشی به میزبانی دکتر محمد پورکیانی رییس دانشکده علوم انسانی و مدیر گروه رشته علوم ورزشی مقطع کارشناسی ارشد، دکتر جوانعلی آذر معاون آموزش و دکتر مهدوی مدیر آموزش عالی طلوع مهر با موضوع بررسی راهکارهای ارتقاء کیفی آموزش در دوران پس از کرونا وآموزشهای مجازی برگزار شد.

در این نشست که با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد، دکتر محمد پورکیانی رییس دانشکده علوم انسانی و مدیر گروه علوم ورزشی موسسه آموزش عالی طلوع مهر پس از عرض خیر مقدم و تشکر از استادان حاضر در جلسه، هدف تشکیل این قبیل جلسات را ایجاد هماهنگی بیشتر میان همکاران و اساتید گروه مجموعه علوم ورزشی دانست تا کاستی ها و ابهامات از سوی همکاران مطرح شود و با همکاری و همفکری گروهی، این نواقص رفع گردد.

در ادامه دکتر جوانعلی آذر معاون آموزشی موسسه طلوع مهر نیز ضمن خوشامدگویی به اساتید، ابراز امیدواری کرد با درایت و هماهنگی همکاران آموزشی، تمهیدی اندیشیده شود تا بتوان کیفیت آموزشی دانشجویان را ارتقا بخشید چرا که سالهای درگیر با همه گیری ویروس کرونا آسیب های جبران ناپذیری را بویژه در بخش های آموزشی کشور وارد ساخت. وی ادامه داد: تغییر الگوهای رفتاری ناشی از دوران کرونا، هدف اصلی مجموعه اساتید و مدرسان مجموعه باید باشد و همگی با همدلی و سعه صدر می توانیم دانشجویان را به سطح آمادگی مطلوب برسانیم که یکی از این راهکارها مرور سریع دروس گذشته است و هم چنین می توان با ایجاد مشوق های لازم برای بالابردن سطح انگیزه تحصیلی دانشجویان و اساتید، به این مهم دست یافت.

پس از صحبتهای دکتر جوانعلی آذر، سایر استادان حاضر در جلسه نیز به بیان نظرات و پیشنهادهات خود که میتواند به ارتقاء سطح کیفی آموزشهای دانشگاهی کمک کند پرداختند. پایان بخش این جلسه جمع بندی دکتر جوانعلی آذر از نکات و محورهای پیشنهادی استادان گروه علوم ورزشی بود.