روز شنبه دوازدهم شهریورماه واحد رسالت مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر میزبان اساتید گروه های روان شناسی، مشاوره، علوم تربیتی و مددکاری اجتماعی بود.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر نشست هم اندیشی صمیمانه اساتید گروه های روان شناسی، مشاوره، علوم تربیتی و مددکاری اجتماعی به میزبانی سرکار خانم دکتر لاجوردی مدیر گروه روانشناسی، دکتر جوانعلی معاون آموزش و دکتر مهدوی مدیر آموزش عالی طلوع مهر با موضوع بررسی راهکارهای ارتقاء کیفی آموزش در دوران پس از آموزشهای مجازی برگزار شد.

در این نشست که با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد، سرکار خانم دکتر لاجوردی مدیر گروه روان شناسی موسسه آموزش عالی طلوع مهر پس از عرض خیر مقدم و تشکر از استادان حاضر در جلسه از زحمات جناب آقای دکتر صالحی (مدیر سابق گروه روان شناسی) تشکر کردند و پذیرش ادامه حضور در گروه توسط ایشان را موجب حرکت صحیح گروه در مسیر پیشین دانستند.

در ادامه جناب آقای دکتر صالحی نیز ضمن عرض تبریک خدمت سرکار خانم دکتر لاجوردی، برای ایشان آرزوی موفقیت کردند و به این نکته اشاره کردند که علی رغم مشغله هایی که در حال حاضر دارند ان شاء الله همانند گذشته در گروه روان شناسی حضور خواهند داشت.

ضرورت توجه به اقتضائات خاص ترم پیش رو (به عنوان اولین ترمی که پس از بیش از دو سال آموزش مجازی دانشجویان از ابتدا ترم را به صورت حضوری آغاز خواهند کرد)، موضوعی بود که دکتر مرتضی جوانعلی آذر به آن اشاره کرد.

پس از بیان نکته فوق و دعوت دکتر جوانعلی آذر از استادان حاضر در جلسه برای بیان نظرات و پیشنهادهایی که میتوان به کمک آنها به ارتقاء سطح کیفی آموزشهای دانشگاهی کمک کرد، اعضاء حاضر به بیان نکات و پیشنهادهای خود پرداختند. پایان بخش این جلسه جمع بندی دکتر جوانعلی آذر از نکات و محورهای پیشنهادی استادان گروه روان شناسی بود.