پنج شنبه, 14 تیر 1403

موسسه آموزش عالی طلوع مهر در مقاطع کاردانی به کارشناسی و کارشناسی پیوسته و در 22 رشته دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر، این موسسه با بهره مندی از اساتید ممتاز دانشگاه های تهران و قم توانسته در زمینه علوم انسانی رتبه قابل توجهی در سطح کشور به خود اختصاص دهد؛ طلوع مهر دارای مدرک معتبر وزارت علوم است و دانشجویان پس از اتمام مراحل تحصیلی مدرک معتبر دریافت خواهند کرد.

از جمله مزایای طلوع مهر بهره مندی از اساتید ممتاز، نام آشنا و مطرح دانشگاه های برتر کشور، هیئت علمی با تجربه و نخبه در گروه های مختلف تحصیلی و فضایی مطمئن و آرام جهت تحصیل می باشد و همه این امتیازات باعث شده تا این این مرکز در جایگاه برتری در حوزه آموزش در سطح استان و کشور قرار گیرد.

گفتنی است امکانات رفاهی از جمله وام تحصیلی، امکانات ورزشی و ... نیز برابر ضوابط از طریق صندوق رفاه در اختیار واجدین شرایط قرار می گیرد؛ برابر آیین نامه داخلی طلوع مهر دانشجویان ممتاز هر ترم تحصیلی از تخفیف ویژه در شهریه بهره مند خواهند شد.

موسسه آموزش عالی طلوع مهر در مقطع کاردانی به کارشناسی(کارشناسی نا پیوسته) در رشته های مدیریت بازرگانی، مدیریت امور فرهنگی، مدیریت دولتی، مدیریت بیمه، مدیریت صنعتی، مدیریت جهانگردی، حقوق قضایی-علوم ثبتی، حسابداری، علوم ورزشی و مترجمی زبان انگلیسی دانشجو می پذیرد.

طبق اطلاعیه سازمان سنجش، متقاضیان شرکت در مقطع کاردانی به کارشناسی می توانند از تاریخ 7 تا 11 مرداد ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و جهت انتخاب رشته و ثبت نام اقدام نمایند.

طلوع مهر در مقطع کارشناسی پیوسته نیز در رشته های حسابداری، مدیریت بازرگانی، مدیریت مالی، حقوق، روانشناسی، مشاوره، علوم تربیتی، علوم ورزشی، مترجمی زبان انگلیسی، علوم قرآن و حدیث، زبان و ادبیات فارسی و مهندسی صنایع دانشجو می پذیرد.

متقاضیان ثبت نام در مقطع کارشناسی پیوسته می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به ثبت نام اقدام کنند و برای انتخاب رشته های طلوع مهر با مراجعه به سایت طلوع مهر، کد رشته مورد نظر خود را انتخاب و برای ثبت نام در سایت سازمان سنجش اقدام نمایند.زمان ثبت نام و انتخاب رشته در مقطع کارشناسی پیوسته از تاریخ 97/12/20 تا 98/6/6 اعلام شده است

علاقه مندان به تحصیل در طلوع مهر می توانند با مراجعه به سایت به نشانی www.tolouemehr.ac.ir،شبکه های مجازی طلوع مهر، تماس تلفنی با شماره 02532810006 و یا مراجعه حضوری، در فرصت های تعیین شده نام نویسی نمایند.