یکشنبه, 30 ارديبهشت 1403

banaee 1رييس موسسه آموزش عالي طلوع مهر در قم، گفت:جهاد دانشگاهي قم با توجه به فعاليت هاي علمي و پژوهشي، مسووليت و رسالت سنگين علمي و انقلابي بر عهده دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)منطقه قم،حجت الاسلام والمسلمين علي بنايي در جلسه انعقاد قرارداد آموزشي و پژوهشي ميان جهاد دانشگاهي واحد استان قم با اين موسسه تصريح كرد:جهاد دانشگاهي يكي از نهادهاي مقدس مي باشد كه مسئوليت علمي و انقلابي را بر عهده دارد.

وی افزود:جهاد دانشگاهي در انقلاب اسلامي پايه ريزي شد تا در جهت فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي گام بردارد و رسالت علمي و انقلابي خود را انجام دهد.

وي حضور افراد خوش فكر و خلاق در جهاد دانشگاهي را يكي از ويژگي هاي مهم این نهاد برشمرد و اذعان داشت:خوشبختانه ظرفيت هاي فكري در اين مجموعه گسترده، اثرات بالنده اي در آموزش و پژوهش داشته و تاكنون پشتيباني هاي علمي خوبي را در ارتقاء بنيه فكري و علمي صورت داده است.

رييس موسسه آموزش عالي طلوع مهر در قم، خاطرنشان كرد:با توجه به اينكه قم به عنوان شهري علمي و فرهنگي در سطح كشور شناخته مي شود نرخ علم بايد در قم تعيین شود تا شعاع علمي اين شهر بتواند كشور را فراگيرد.

حجت الاسلام بنایی افزود:توليد علم بايد از قم برونداد داشته باشد و علم از يان شهر به جهان توسعه و نشر پيدا نمايد و براي دستيابي به اهداف علمي از همه ظرفيت هاي ديني و علمي و فرهنگي قم بهره گيريم.

وی با اشاره به فعاليت هاي موسسه آموزش عالي طلوع مهر نيز عنوان كرد:اين موسسه علمي گام هاي فراواني در جهت تاسيس رشته هاي مديريتي برداشته است چرا که بر اين باوريم كه برند مديريت علمي بايد در قم با توجه به ظرفيت هاي علمي به ثبت برسد.

وي اظهار داشت:اين موسسه بيش از 300 دانشجو را تحت پوششش علمي خود قرار داده است و از نظر علمي توانسته جايگاه والايي را كسب كند.

وي در پايان با ابراز خرسندي از انعقاد تفاهم نامه آموزشي و علمي ميان جهاد و موسسه يادآور شد:اين تفاهم نامه مي تواند ضمن تبادل اطلاعات علمي، فرصت هاي آموزشي و پژوهشي خوبي را فراروي موسسه قرار دهد.

لازم به ذكر است؛ طی مراسمي تفاهم نامه آموزشي و پژوهشي ميان جهاد دانشگاهي واحد استان قم و موسسه اموزش عالي طلوع مهر منعقد شد.

خبرگزاری ایسنا (لینک اصلی)
خبرگزاری ایکنا (لینک اصلی)
شنبه 24 فروردین 1391