دوشنبه, 31 ارديبهشت 1403

دانشگاه طلوع مهر میزبان معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

معاون آموزشی وزیر علوم: دانشگاه طلوع مهر از جمله دانشگاه‌های ممتاز و رو به رشد در سطح کشور
وزارت علوم آمادگی دارد از رشد و توسعه دانشگاه‌های غیرانتفاعی حمایت کند

رئیس دانشگاه طلوع مهر: تعهد به تربیت دانشجویانی متعهد و متخصص با توجه به ارزش‌های اسلامی و انقلابی

در راستای برنامه‌های بازدید از دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور، دکتر عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به همراه هیئتی از مدیران ارشد این وزارتخانه، روز پنجشنبه 6 اردیبهشت ماه 1403 از دانشگاه طلوع مهر بازدید کردند.
در این بازدید که با استقبال گرم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی بنایی، رئیس دانشگاه طلوع مهر و جمعی از معاونان، مدیران، اساتید و دانشجویان این دانشگاه همراه بود، دکتر عموعابدینی از بخش‌های مختلف دانشگاه از جمله کلاس‌های درس، سالن جلسات دفاع، بوفه و همچنین استادسرا بازدید کرد و در جریان فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه قرار گرفت.
در نشستی که پس از این بازدید برگزار شد، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه طلوع مهر، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای این دانشگاه از بدو تأسیس تاکنون، بر تعهد این دانشگاه به تربیت دانشجویانی متعهد و متخصص با توجه به ارزش‌های اسلامی و انقلابی تأکید کرد.
وی با اشاره به سابقه 13 ساله دانشگاه طلوع مهر در زمینه آموزش عالی، اظهار داشت: این دانشگاه در طول این سال‌ها همواره تلاش کرده است تا با ارائه آموزش‌های باکیفیت و متناسب با نیازهای جامعه، نقشی مؤثر در تربیت نخبگان و متخصصان کشور ایفا کند.
معاون آموزشی در ادامه به برخی از دستاوردهای اخیر دانشگاه طلوع مهر اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در سال‌های اخیر موفق به کسب رتبه‌های برتر در زمینه‌های مختلف از جمله پژوهش، کارآفرینی و فرهنگی شده است.
دکتر عموعابدینی نیز در سخنانی در این نشست، از دانشگاه طلوع مهر به عنوان یکی از دانشگاه‌های ممتاز و رو به رشد در سطح کشور یاد کرد و گفت: "این دانشگاه با اتکا به مدیریت قوی و برنامه‌ریزی‌های هدفمند، توانسته است گام‌های بلندی در مسیر ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش بردارد."
وی با تقدیر از زحمات رئیس، معاونان، اساتید و کارکنان دانشگاه طلوع مهر، گفت: "این دانشگاه الگویی مناسب برای سایر دانشگاه‌های غیرانتفاعی کشور است و می‌تواند به عنوان یک مرکز علمی ممتاز در سطوح بین‌المللی نیز شناخته شود."
معاون آموزشی وزیر علوم در ادامه بر ضرورت حمایت از دانشگاه‌های غیرانتفاعی تأکید کرد و گفت: "وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آمادگی دارد تا از رشد و توسعه این دانشگاه‌ها حمایت کند و زمینه‌های لازم برای ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آنها را فراهم کند."
در پایان این بازدید، دکتر عموعابدینی با ابراز رضایت از امکانات و توانمندی‌های دانشگاه طلوع مهر، برای این دانشگاه و مجموعه مدیریت، اساتید و دانشجویان آن آرزوی موفقیت روزافزون کرد.
گزارش حاکی از آن است که این بازدید مورد استقبال گرم مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشگاه طلوع مهر قرار گرفت و امید می‌رود که با حمایت‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این دانشگاه بتواند به پیشرفت‌های بیشتر در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دست یابد.