در مراسمی از بانوی ورزشکار، سرکار خانم خدیجه رضایی تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

به گزارش روبط عمومی دانشگاه طلوع مهر، در مراسمی از بانوی ورزشکار، سرکار خانم خدیجه رضایی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر بنایی ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای معماری زاده معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر پورکیانی رییس دانشکده علوم انسانی، دکتر امینی عضو هیئت علمی و جمعی از مسئولین دانشگاه طلوع مهر تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

سرکار خانم خدیجه رضایی رزمی‌کار وزن منفی ۷۰ کیلوگرم که فارغ التحصیل طلوع مهر و از اساتید این دانشگاه می باشد و در مسابقات جهانی جوجیتسو به میزبانی گرجستان شرکت کرده بود، طبق قرعه‌کشی باید به مصاف ورزشکار اسرائیلی می‌رفت اما این ورزشکار قمی تصمیم گرفت برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین از رقابت با حریف اسرائیلی خودداری کرده و قید مدال را بزند.
متن تقدیر حجت الاسلام والمسلمین بنایی از سرکار خانم رضائی به این شرح است:

استاد ارجمند سرکار خانم خدیجه رضایی (زید عزها)
عضو محترم گروه علوم ورزشی
قهرمان واقعی شمایید که حق‌جویی را جایگزین عناوین قهرمانی کردید و با پیروی از وجدان بیدار خود، به جای تبعیت از مقررات خشک و بی‌روح، با امتناع از مسابقه در مسابقات جهانی جوجیتسو، دشمن صهیونیستی را به رسمیت نشناختید و با تصمیمی شجاعانه و خداپسندانه در جوانی بر نفس خویش حاکم گشتید.
بدین وسیله با قدردانی ازسرکار عالی، امیدواریم انشاءالله در آینده شاهد دستاوردهای ارزشمندتان در میادین ورزشی باشیم.
امید است با یاری جستن از الطاف الهی، همواره برای جوانان ورزشکار و با ایمان ایران زمین الگو واسوه  باشید. انشالله

سرکار خانم رضایی درخصوص این اتفاق توضیح داد: همواره اعلام کرده‌ام که پای کار این نظام و انقلاب هستم. گاهی اوقات اتفاقاتی رخ می‌دهد که مهم‌تر از کسب مدال است. من برای دفاع از حق مردم مظلوم فلسطین و باتوجه به اعتقاد قلبی‌ام حاضر به این رقابت نشدم چون اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسم.

مسابقات اینترنشنال جوجیتسو گرجستان با حضور بیش از ۴۰ آکادمی از سراسر دنیا در رده‌های سنی مختلف در تفلیس برگزار شده است.