یکشنبه, 16 ارديبهشت 1403

به گزارش روابط عمومی دانشگاه طلوع مهر جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد با موضوع شناسایی کژ کارکردهای درگیری شغلی کارکنان (مورد مطالعه: شرکت نفت منطقه قم)  توسط دانشجوی مقطع ارشد رشته مدیریت دولتی گرایش مدیریت رفتار سازمانی جناب آقای محمدهادی دهقانی برگزار شد؛ در این جلسه دکتر محمد حسین باقری فرد  به عنوان استاد راهنما حضور داشتند؛ در ادامه چکیده پایان نامه را بررسی می‌کنیم:

چکیده
پیامدهایی که درگیری شغلی کارکنان سازمان بر زندگی فردی و گروهی افراد در سازمان و اجتماع برای آنان دارد موجب پدید آمدن مشکلات بسیار عدیده ای به صورت ناخواسته در زندگی کاری و شخصی ایشان و اطرافیان شان می شود ، که در این پژوهش سعی شده تا به شناسایی کژکارکردهای درگیری شغلی کارکنان پرداخته شود؛ لذا هدف از انجام پژوهش حاضر،شناسایی کژکارکردهای درگیری شغلی کارکنان شرکت نفت در منطقه قم است.روش این تحقیق ، از نوع تحقیقات کیفی می باشد. پژوهش حاضر از نظر جهت گیری ، توسعه ای و از نظر هدف ، اکتشافی می باشد. راهبرد مورد استفاده ، تحلیل مضمون است.جامعه آماری این پژوهش را 60 نفرازکارکنان شرکت نفت منطقه قم در سال 1402 تشکیل دادند،که از میان  آنها،  12  نفر از افراد مجموعه  از طریق روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شده اند. ابزارهای پژوهش عبارت بودند از: مصاحبه که به دو صورت حضوری و مجازی با رضایت کامل مصاحبه شوندگان و رعایت اصل رازداری صورت پذیرفت.نتایج تحقیق نشان می دهد کژکارکردهای درگیری شغلی کارکنان عبارتند از بروز بیماری های روحی همچون افسردگی های مزمن،پرخاشگری و بر افروخته شدن در برابر موضوعات بسیار ساده و کم اهمیت،فرسودگی شغلی ، ایجاد حس نادیده گرفته شدن از سوی مدیران وهمکاران،در بلند مدت غیبت غیر موجه و ترک خدمت،کاهش روابط خانوادگی،عدم توجه کافی به همسر و فرزندان، مشکلات عدیده ای چون دلزدگی و کم توجهی و طلاق عاطفی و جدایی.