یکشنبه, 09 ارديبهشت 1403

به گزارش روابط عمومی دانشگاه طلوع مهر جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری با موضوع نگهداشت وجه نقد مازاد و حق الزحمه حسابرسي با تأکيد بر نقش تعديلگر محدوديت مالي و نيازهاي پوشش ريسک توسط دانشجوی مقطع ارشد سرکار خانم شميم رنگ ساز برگزار شد؛ در این جلسه دکتر امید فرجی و دکتر فاطمه تلخابی به عنوان اساتید راهنما حضور داشتند؛ در ادامه چکیده پایان نامه را بررسی می‌کنیم:

چکیده

یکی از منابع مهم و حیاتی هر واحد اقتصادی، وجوه نقد می‌باشد. نگهداری وجه نقد اضافی یا وجه نقد فراتر از مقدار بهینه با مشکلاتی اعم از هزینه نمایندگی همراه است، لذا، حسابرسان به نگهداشت وجه نقد مازاد به عنوان یک عامل ریسک واکنش نشان داده و حق الزحمه بالاتری را درخواست می نمایند. بااین حال ممکن است مدیران به خاطر محدودیت مالی و نیاز به پوشش ریسک، وجه نقد مازاد را نگهداری می‌نمایند. پس در نظر گرفتن این امر باعث می شود حسابرسان، ریسک پایینی را شناسایی نمایند و حق الزحمه خود را افزایش ندهند. اما در نبود شواهد علمی‌و تجربی مناسب، پژوهش حاضر به نگهداشت وجه نقد مازاد و حق الزحمه حسابرسی با تأکید بر نقش تعدیلگر محدودیت مالی و نیازهای پوشش ریسک می‌پردازد. در همین راستا نمونه‌ای مشتمل بر 112 شرکت پذیرفته در بورس اوراق بهادار طی بازه زمانی 1392 - 1400 انتخاب و آزمون شده ‌است. نتایج با استفاده از روش رگرسیون چندگانه نشان می‌دهد که نگهداشت وجه نقد مازاد منجر به افزایش حق الزحمه حسابرسی می شود. عدم وجود نیاز به پوشش ریسک رابطه بین وجود وجه نقد مازاد و حق الزحمه حسابرسی را تضعیف می نماید. اما محدودیت مالی قادر به تاثیر گذاری بر ارتباط بین نگهداشت وجه نقد مازاد و حق الزحمه حسابرسی نمی باشد.

   

    

دورنگار:
 025-33555610 (داخلی 100)

رایانامه:
info@tolouemehr.ac.ir

صندوق پستی:
371853814

واحد برادران:
قم، پردیسان، بلوار دانشگاه،
بلوار شهروند شمالی

کد پستی: 3749113362
تلفن: 33555610-025 - داخلی 1

 

دفتر مهارت افزایی و مرکز مشاوره طلوع مهر:
قم، بلوار امین،کوچه شماره یک،
مرکز مشاوره طلوع مهر

لوکیشن نشان
تلفن: 33555610-025 - داخلی 501 و 503
025-32614070

 

واحد خواهران:
قم، خیابان شهید فاطمی(دورشهر)
نبش میدان رسالت
کدپستی: 63117-37156
تلفن: 33555610-025 - داخلی 2

طراحی و پیاده سازی : گروه نرم افزاری دیما

Template Design:Dima Group