چاپ كتاب مدرس طلوع مهر قم در اشپرينگر آلمان

مدرس موسسه طلوع مهر و پژوهشگر جوان استان قم موفق به چاپ كتاب خود در يك انتشارات بين‌المللي

كشور آلمان شد
.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، در شرایطی که ورزش یکی از مهتمرین عرصه‌های اجتماع محسوب می‌شود و در جهان امروز به آن به عنوان یک صنعت نگاه می‌شود، یکی از لازمه‌های توسعه و پیشرفت ورزش، تحقیق و پژوهش در این زمینه است، موضوعی که در ورزش ایران خلاء آن احساس می‌شود.

در واقع لازمه پیشرفت ورزش در بخش‌های مختلف بهره‌گیری از علم روز دنیای ورزش است، مربیان، داوران، ورزشکاران و حتی کادر اداری تمام رشته‌های ورزشی باید از دانش و فنون آن برخوردار باشند تا ورزش بتواند به شکل علمی در مسیر رشد و توسعه گام بردارد، به ویژه ورزش ایران که از نظر استعداد ظرفیت بسیار بالایی دارد.

بدون تردید تحقق این مهم در گروه تحقیق و پژوهش است و وزارت ورزش و جوانان و ادارات کل استان‌ها با راه‌اندازی کارگروهی به نام کارگروه تحقیق و پژوهش در این زمینه گام‌هایی برداشته‌اند، اما هنوز اقدامی خاصی برای ایجاد انگیزه بین پژوهشگران و محققان عرصه ورزش برای نشان دادن انگیزه و استعداد خود در این زمینه صورت نگرفته است.

با این حال یکی از محققان و پژوهشگران جوان در استان قم و مدرس موسسه طلوع مهر قم به نام حمید امینی که دارای مدرک دکترای فیزیولوژی ورزشی است، در یک پژوهش مهم فصل 12 کتاب پروتئین شوک گرمایی با عنوان ورزش و پروتئین‌های شوک گرمایی را تالیف کرد.

امینی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه کتاب پروتئین شوک گرمایی در سال 2019 در انتشارات بین‌المللی اشپرینگر آلمان یکی از بهترین انتشارات دنیا در زمینه چاپ کتاب و مقالات پزشکی منتشر شده است، بیان کرد: پروتئین شوک گرمایی از جمله پروتئین‌هایی است که می‌تواند از بدن در مقابل آسیب‌های مختلف محافظت کند، خرید این کتاب در فروشگاه‌های معتبر دنیا از جمله آمازون نزدیک به 180 دلار است.