یکشنبه, 17 تیر 1403

کارگاه آموزشی "صفر تا صد تشکیل جمع خوانی کتاب" در دانشگاه طلوع مهر برگزار شد

معاونت فرهنگی دانشگاه طلوع مهر در تاریخ هفت خرداد ۱۴۰۳، کارگاه آموزشی "صفر تا صد تشکیل جمع خوانی کتاب" را با حضور دکتر عطیه کشتکاران، مدرس و پژوهشگر حوزه کتاب و کتابخوانی، و جمعی از علاقه مندان به این حوزه برگزار کرد.

در این کارگاه، دکتر کشتکاران به موضوعات مختلفی از جمله کتاب‌خوانی انفرادی یا جمعی، ضرورت وجود استاد یا مدیر برای کتابخوانی جمعی، روش‌های مطالعه و مباحثه جمعی، چالش‌های پیش روی افراد در این زمینه و تأثیر کتابخوانی مستمر جمعی بر زندگی پرداختند.

حاضران در این کارگاه با مبانی و اصول تشکیل جمع خوانی کتاب آشنا شدند و دکتر کشتکاران ضمن به اشتراک تجربیات خود در این زمینه، به سوالات حاضران نیز پاسخ دادند.

این کارگاه با استقبال گرم علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی روبرو شد و به عنوان یک منبع ارزشمند برای کسانی که قصد دارند یک جمع خوانی کتاب را راه اندازی کنند، تلقی می شود.

نکات کلیدی مطرح شده در این کارگاه:

• کتاب‌خوانی جمعی می تواند انگیزه افراد را برای مطالعه بیشتر افزایش دهد و به آنها کمک کند تا در درک مطالب و مفاهیم کتاب ها موفق تر باشند.
  • روش های مختلفی برای مطالعه و مباحثه جمعی وجود دارد که هر گروه می تواند با توجه به شرایط و علایق خود، روش مناسب را انتخاب کند.
  • کتابخوانی مستمر جمعی می تواند تاثیر بسیار مثبتی بر زندگی افراد داشته باشد و به آنها کمک کند تا در زمینه های مختلف پیشرفت کنند.

معاونت فرهنگی دانشگاه طلوع مهر ضمن قدردانی از دکتر کشتکاران و کلیه شرکت کنندگان در این کارگاه، از کلیه علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی دعوت می کند تا با تشکیل جمع های کتابخوانی، ضمن ارتقای سطح دانش و فرهنگ خود، از فواید بی‌شمار مطالعه گروهی نیز بهره‌مند شوند.

دانشگاه طلوع مهر همواره در تلاش است تا با برگزاری برنامه های فرهنگی متنوع، زمینه را برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانشجویان و ارتقای سطح فرهنگی جامعه فراهم کند.