❱❱    سامانه آموزش الکترونیک(مجازی)    ❰❰

گزارش تصویری/بازدید از صحن حرم حضرت معصومه(س)و موزه آستان مقدس حضرت معصومه(س)

دانشجویان رشته مدیریت فرهنگی موسسه آموزش عالی طلوع مهر با بازدید از صحن حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)و موزه آستان مقدس حضرت معصومه(س)با ظرفیت های فرهنگی استان قم آشنا شدند.

موزه ها و آثار تاریخی به عنوان گنجینه های مادی ومعنوی ملت ها با همه اهمیتی که دارند هنوز در میان مردم نا شناخته مانده و گاهی مورد بی مهری مسولین واقع می شوند.استان قم به برکت وجود حرم کریمه اهل بیت (س) همیشه مرکز توجه مسلمانان به ویژه شیعیان بوده است .

موسسه آموزش عالی طلوع مهر چند سالی ست با ایجاد رشته مدیریت فرهنگی اقدام به آموزش و تربیت نسل جوان در جهت مدیریت و توسعه گردشگری مذهبی و تاریخی شهر مقدس قم کرده است و با بهره مندی از اساتید مجرب و متعهد سعی دارد تا بهترین آموزش ها را برای دانشجویان خود داشته باشد. برگزاری کلاس ها در مکان های گردشگری و دیدنی در جهت شناخت هرچه ملموس تر دانشجویان با محیط های سیاحتی وز یارتی از دیگر اهداف موسسه می باشد.