❱❱    سامانه آموزش الکترونیک(مجازی)    ❰❰

نشست هم اندیشی شورای موسسه آموزش عالی طلوع مهر با استاندار قم برگزار شد

نشست صمیمی رئیس و معاونین محترم موسسه آموزش عالی طلوع مهر با استاندار قم جهت ارائه ظرفیت ها، فرصت ها و اقدامات صورت گرفته توسط این موسسه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر نشست صمیمی حجت الاسلام دکتر بنایی رئیس محترم موسسه آموزش عالی طلوع مهر به همراه معاونین با دکتر سرمست استاندار قم در روز پنجشنبه مورخ 5 تیر ماه در سالن اجتماعات استانداری قم برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام دکتر بنایی ضمن تبریک به مناسبت دهه کرامت به معرفی موسسه آموزش عالی طلوع مهر  پرداخت و افزود: "طلوع مهر" برگرفته از شعر حضرت امام خمینی (ره) که میفرمایند: "ای مهر! طلوع کن که خوابیم همه." می باشد و نام گذاری موسسه با مضمون ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی (ع) می باشد.

وی با اشاره به تاریخچه موسسه اظهار داشت: موسسه آموزش عالی طلوع مهر از مهر ماه سال 90 دانشجو پذیرفت و در حال حاضر بالغ بر 2300 دانشجو در حال تحصیل در این مرکز می باشند؛ از ابتدای تاسیس تاکنون تاکید و سیاست موسسه آموزش عالی طلوع مهر بر موضوع "تفکیک جنسیتی" بوده و این موضوع نیز امتیازی بوده که مورد استقبال خانواده ها قرار گرفته است.

در ادامه دکتر جوانعلی آذر معاون آموزش موسسه آموزش عالی طلوع مهر گزارشی از فعالیت های آموزشی صورت گرفته توسط این مرکز ارائه داد و افزود: قالب اجرایی این مرکز علمی یک موسسه آموزش عالی می باشد اما عملکرد این موسسه فراتر می باشد؛ سیاست دانشگاه صرفا نگاه اقتصادی به جذب دانشجو نبوده بلکه رشد و ارتقاء علمی سطح استان معیار و هدف طلوع مهر بوده است.

وی با اشاره به رشد مستمر و پایدار این مرکز تصریح کرد: در سال 90 با تعداد 24 دانشجو و 2 رشته تحصیلی فعالیت خود را آغاز کردیم و در حال حاضر تمام شاخص های این مرکز صعودی بوده؛ این در حالیست که وضعیت مراکز غیرانتفاعی در کشور مطلوب نیست؛ طلوع مهر با دغدغه ای که نسبت به ارتقاء سطح کیفی آموزش استان داشته توانسته موقعیت مناسبی را در این زمینه پیدا کند.

معاون آموزشی طلوع مهر در ادامه خاطرنشان کرد: هدف صرفا جذب دانشجو نبوده و هدف اصلی ما "کیفیت" بوده است؛ در همین راستا شاهد یک روند روبه رشد کیفی سازی در طلوع مهر بوده ایم و با بهره گیری از اساتیدی که مدارج علمی بالا و برتری دارند توانسته ایم به هدف اصلی خود برسیم.

جوانعلی با اشاره به مهارت افزایی دانشجویان اظهار داشت: طلوع مهر صرفا یک مرکز آموزشی و پژوهشی نیست؛ در این راستا با تاسیس دفتر مهارت افزایی و با هدف یادگیری حداقل یک مهارت برای هر دانشجو توانسته ایم در تحقق این امر موفق باشیم؛ مراکز پایش سلامت، کلینیک حقوقی  و دفتر تربیت بدنی زیر مجموعه مرکز مهارت افزایی طلوع مهر می باشد.

وی با اشاره به آموزش در دوره پساکرونا خاطرنشان کرد: موسسه آموزش عالی طلوع مهر با استفاده از ظرفیت هایی که داشت در دوره شیوع ویروس کرونا به عنوان دانشگاه پیشتاز در آموزش مجازی بیش از 40 فعالیت را به صورت مجازی (آنلاین) به دانشجویان ارائه نمود؛ خروجی این حرکت جهادی برگزاری وبینار بزرگ مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی طلوع مهر به صورت مجازی بود.

حجت الاسلام دکتر مهاجرنیا معاون پژوهش نیز با اشاره به عنوان "غیرانتفاعی" بودن طلوع مهر تصریح کرد: طلوع مهر در حوزه هایی ورود پیدا کرده که ربطی به ماموریت و رسالت اولیه آن ندارد اما نیاز جامعه را شناخته و در جهت کمک به آن به این مسائل از قبیل "قم شناسی" ، "احزاب" و "آینده پژوهی" ورود پیدا کرده است و این بیانگر این است که نباید با شاخص غیرانتفاعی آن را ارزیابی کرد.

همچنین در این نشست از اهتمام طلوع مهر در پرداختن به مسائل و مشکلات استان قم به عنوان رسالت اجتماعی موسسه گزارشی ارایه شد.

حسین محمودی مدیر پژوهش موسسه در این زمینه گفت: یک چهارم موضوعات پایان نامه های کارشناسی ارشد دانشجویان این موسسه به پژوهش در حوزه مسائل و موضوعات بخش های فرهنگی، اجتماعی،صنعتی، اقتصادی و مدیریتی مرتبط با استان قم اختصاص یافته است.

وی افزود: با انجام طرح های پژوهشی،تدوین مقالات علمی، برگزاری همایش ها و کرسی های علمی و...  فرصت های متنوعی از سوی موسسه طلوع مهر برای توجه به توسعه و تعالی استان قم فراهم شده است؛ از جمله این که این موسسه آمادگی دارد در زمینه تدوین سند آینده پژوهی بخش های اولویت دار  استان همکاری نماید.

در ادامه این دیدار آقای احمد معماری زاده معاون فرهنگی و دانشجویی موسسه با اشاره به نقطه نظرات دکتر سرمست در دیدار وزیر محترم علوم،تحقیقات و فناوری با دانشگاهیان قم بیان داشت: نکاتی که دکتر سرمست در جلسه مطرح کردند در طلوع مهر  به مرحله اجرا و عملی شدن رسیده که گزارش آن ارائه شد.

استاندار قم نیز با تبریک به مناسبت دهه کرامت افزود: بحث دانشگاه های غیرانتفاعی در قم نقطه قوتی است که به لحاظ کیفیت و کمیت حتی در مقایسه با دانشگاه های دولتی رتبه بهتری دارند و از کیفیت بالاتری برخوردارند؛ رسالتی که طلوع مهر به عنوان یک مرکز آموزشی داشته به خوبی انجام شده و باعث شده نسبت به سایر مراکز غیرانتفاعی در استان سرآمد باشد.

دکتر سرمست با اشاره به اهتمام موسسه آموزش عالی طلوع مهر نسبت به "آینده پژوهی" اظهار داشت: قابل تقدیر است که طلوع مهر در کنار بحث آینده پژوهی بحث "قم پژوهی" را نیز دنبال می کند و این نشان دهنده یک آینده نگری دقیق و مفید برای استان قم می باشد.

وی با اشاره به نقش طلوع مهر در مسئولیت اجتماعی تصریح کرد: موسسه آموزش عالی طلوع مهر توانسته نقش بسزایی در مسئولیت اجتماعی ایفا کند و این هم صرفا منحصر به آموزش و پژوهش نبوده است؛ در پایان جلسه دکتر سرمست از اقدامات موسسه آموزش عالی طلوع مهر در زمینه مسئولیت های اجتماعی و آموزش استان تقدیر و تشکر کرد.