❱❱    سامانه آموزش الکترونیک(مجازی)    ❰❰

امضا و تبادل تفاهم نامه بین موسسه آموزش عالی طلوع مهر و دانشگاه قم

در نشست هم‌اندیشی رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر با رئیس دانشگاه قم، تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی بین این دو واحد آموزش عالی به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر جلسه شورای موسسه آموزش عالی طلوع مهر با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر بنایی رئیس موسسه و معاونین با حجت الاسلام و المسلمین دکتر دیرباز رئیس محترم دانشگاه قم برگزار شد.

دکتر بنایی در این نشست با تبریک انتخاب مجدد دانشگاه قم به عنوان دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در استان، این مؤفقیت را نشانه ظرفیت های بالای این دانشگاه دانست.

همچنین در این جلسه گزارشی از عملکرد موسسه آموزش عالی طلوع مهر در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی- دانشجویی از جمله اقدامات به موقع و مطلوب مؤسسه در زمینه آموزش مجازی در ایام شیوع ویروس کرونا و پشتیبانی همه جانبه از دانشجویان، اساتید و کارمندان در این شرایط ارائه شد و موضوع توسعه ساختاری و ارتقاء موسسه به دانشگاه نیز مورد بحث قرار گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر دیرباز با اشاره به اقدامات خوب موسسه آموزش عالی طلوع مهر در زمینه های مختلف اظهار داشت: موسسه آموزش عالی طلوع مهر به عنوان یکی از مراکز آموزش عالی سرآمد استان قم می باشد که ان شاءالله  شاهد ارتقاء و توسعه این مؤسسه در آینده باشیم. دکتر دیرباز در این جلسه افزود، دانشگاه قم به عنوان دانشگاه معین استان سیاست حمایت و رفع مشکلات و مسائل مراکز آموزش عالی استان را در پیش خواهدگرفت. وی بیان داشت که تقویت این قبیل مؤسسات در استان موجب افزایش سرمایه علمی قم و تسریع توسعه و تعالی استان قم خواهد شد.

در پایان جلسه نیز تفاهم نامه ای در زمینه های علمی-پژوهشی بین موسسه آموزش عالی طلوع مهر و دانشگاه قم به امضا طرفین رسید.