❱❱    سامانه آموزش الکترونیک(مجازی)    ❰❰

دبیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان قم از طلوع مهر بازدید کرد

دبیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان قم با حضور در موسسه آموزش عالی طلوع مهر با مسئولان این مرکز دیدار و گفتگو کرد و در جریان روند آموزشی موسسه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر دکتر پهلوانی دبیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان قم روز سه شنبه مورخ 27 خرداد ماه با حضور در محل موسسه در جریان آموزش و علی الخصوص آموزش مجازی موسسه آموزش عالی طلوع مهر قرار گرفت و از بخش های مختلف این مرکز بازدید به عمل آوررد.

در این جلسه دکتر مرتضی جوانعلی آذر معاون آموزشی موسسه آموزش عالی طلوع مهر ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت های آموزشی موسسه در شرایط خاص این ترم و مقابله با ویروس کرونا افزود: با اعلام شیوع ویروس کرونا در استان قم موسسه آموزش عالی طلوع مهر با فعالیتی جهادی تمام امور آموزشی موسسه را به خدمات آنلاین تبدیل کرد و از بدو شیوع ویروس کرونا هیچ گونه فعالیت آموزشی را به تعویق نینداخت و تمام کلاس ها به صورت مجازی و با کیفیت برگزار گردید.

وی در ادامه با اشاره به شعار "یادگیری تعطیل شدنی نیست..." تصریح کرد: در این ترم با توجه به این که حضور دانشجویان در محل موسسه هر چند به مدت کم سلامتی آن ها را در خطر مینداخت بیش از 40 فعالیت به صورت آنلاین و بر خط به دانشجویان ارائه شد و شعار یادگیری تعطیل شدنی نیست تحقق یافت.

معاون آموزشی موسسه با تاکید بر آموزش آنلاین و آفلاین جهت یادگیری دانشجویان افزود: یادگیری بعضی از دروس و مفاهیم به صورت فقط آنلاین برای دانشجویان کمی دشوار بود به همین علت در شورای آموزشی موسسه مصوب شد با توجه نیاز بسیاری از دانشجویان به جزوه و فایل درسی، آموزش به صورت تلفیقی از آموزش آنلاین و آفلاین باشد. در همین راستا سامانه ای تحت عنوان "سامانه تکالیف و موضوعات درسی" خریداری شد و به سامانه آموزش موسسه اضافه گردید، راه اندازی این سامانه گام بزرگی بود در جهت ارائه خدمات هر چه بهتر به دانشجویان محترم.

دکتر جوانعلی در ادامه گفت: از آنجا که خدمات موسسه آموزش عالی طلوع مهر به صورت آنلاین ارائه میشد، نیاز دانشجویان به اینترنت و ترافیک به مراتب بیشتر شده بود؛ در همین راستا موسسه آموزش عالی طلوع مهر با پیگیری های مکرر از وزارت علوم و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اینترنت سامانه های آموزش این مرکز به صورت آنلاین در اختیار دانشجویان محترم قرار گرفت.

وی در پایان با اشاره به ارائه خدمات به دانشجویان و اساتید جهت ارتقاء کیفیت خاطرنشان کرد: موسسه آموزش عالی طلوع مهر جهت ارائه خدمات با کیفیت به دانشجویان اقداماتی از قبیل تامین تجهیزات آموزشی برای اساتید، ضبط کلاس ها و بارگذاری آن به صورت روزانه در سایت دانشگاه، راه اندازی سامانه تکالیف جهت بارگزاری فایل و دسترسی راحت دانشجویان، فضاسازی محیط کلاس های مجازی با طرح های مناسبتی و تقدیر از اساتید برگزیده هفته معلم انجام داد.

دکتر جوانعلی در این جلسه ضمن معرفی سامانه گفتگوی آنلاین در سایت دانشگاه افزود: از آنجا که طلوع مهر نسبت به پاسخگویی به دانشجویان اهتمام ویژه ای دارد سامانه ای تحت عنوان " از من بپرس " در سایت را راه اندازی کرده و دانشجویان می توانند به صورت مستقیم با کارشناسان موسسه در ارتباط باشند که این هم گامی بزرگ بود در عرصه پاسخگویی و ارائه خدمات با کیفیت به دانشجویان؛ راه های ارتباطی دیگر نیز از جمله کانال ایتای موسسه و صفحه اینستاگرامی وجود دارد که دانشجویان محترم می توانند به صورت مستقیم با دانشگاه در ارتباط باشند.

دکتر پهلوانی نیز در پایان جلسه ضمن تقدیر و تشکر از موسسه آموزش عالی طلوع مهر از بخش های مختلف این مرکز بازدید به عمل آورد.