مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد

مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی در موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب با حضور پرشور اساتید، دانشجویان و اقشار مختلف مردم همزمان با شب سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با سخنرانی و خاطره گویی آقای حاج محمد عرب از مبارزین قبل از انقلاب برگزار شد.

مراسم راس ساعت 19 با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری بین المللی آقای عربستانی آغاز شد و پس از آن نیز جناب آقای پاک زبان مداح اهل بیت به مرثیه سرایی و خواندن اشعار حماسی به مناسبت چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی پرداخت.

در ادامه این مراسم آقای حاج محمد عرب از مبارزین خوش نام قبل از انقلاب به عنوان سخنران مراسم از دوران خدمت خود در وزارت خارجه و جلساتی که با حضرت امام خمینی(ره) داشتند خاطراتی را بیان کردند.

وی با اشاره به تاکید حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر اسلامی کردن تمام سفارت خانه ها و نمایندگی های جمهوری اسلامی در تمام کشور ها افزود: در جلسه ای که خدمت امام خمینی در حسینیه جماران بودم حضور ایشان عرض کردم این که حضرتعالی می فرمایید انقلاب ما انفجار نور است و نیاز به صدور ندارد؛ این موضوع را به شخصه در پنج قاره دیدم و این از برکات انقلاب اسلامی می باشد که نور آن به تمام جهان تابیده است.

در ادامه مراسم نیز چندی از شخصیت های دینی، علمی و فرهنگی انقلابی و مبارزین قبل از انقلاب از جمله حجت الاسلام متمسکیان امام جماعت مسجد امیرالمونین محله دورشهر قم، دکتر رحمانی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و آقای حاج جواد کریمی از شخصیت های مبارز قبل انقلاب به بیان خاطرات خود در زمان مبارزه با رژیم ستمگر پهلوی پرداختند.

در پایان مراسم نیز حجت الاسلام دکتر علی بنایی رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به موضوع اهمیت بازگویی خاطرات قبل از انقلاب اسلامی و تاثیر انقلاب و امواج خروشان آن در جهان پرداخت.

وی با اشاره به شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی تصریح کرد: انقلاب اسلامی مرز نمی شناسد و هر جا که فریاد مظلومی بلند شود به برکت این انقلاب به یاری او می شتابیم؛ حاج قاسم سلیمانی از کسانی بود که به واسطه ایشان در دل تمام مسلمانان جهان موج امید و پیروزی ایجاد شد.

حجت الاسلام بنایی در ادامه افزود: ترامپ با کینه ای که از جمهوری اسلامی داشت با ترور سردار سلیمانی تصمیم داشت مهری که در دل مردم نسبت به انقلاب اسلامی است را از بین ببرد اما شهادت ایشان باعث تقویت همبستگی اجتماعی، اعتماد ملی و سرمایه اجتماعی ملت ایران شد.

وی در ادامه تصریح کرد، حضور حداکثری در پای صندوق های رأی در روز دوم اسفند ماه وظیفه شرعی و قانونی هر فرد است و باید با شرکت کردن مسئولانه در این امر مهم و انتخاب افراد اصلح، سرنوشت کشور و به ویژه استان خویش را خودمان رقم بزنیم.

حسن ختام این مراسم طنین دلنشین "الله اکبر" بود که راس ساعت 21 توسط حاضرین جلسه انجام شد.