بیانیه یوم الله 13 آبان

بیانیه موسسه آموزش عالی طلوع مهر بمناسبت یوم الله 13 آبان

(( بسم الله الرحمن الرحیم ))

هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید. امام خمینی ( ره )

۱۳ آبان همواره یادآور حماسه ی بزرگ دانش آموزان، دانشجویان ، و مردان و زنان مومنی است که با عشق و ارادت به حضرت امام خمینی ( ره ) و انقلاب اسلامی ، ندای استکبار ستیزی و مبارزه با ظلم و سلطه ی کشور های استکباری را با تمام وجود فریاد زدند.

امروز ملت بصیر ،آگاه و انقلابی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را فرصتی برای بازنمایی، گفتمان سلطه ستیزی و طنین فریاد مرگ بر آمریکا و نه به دشمنان خبیث می‌داند .

اکنون ضمن بزرگداشت یاد و خاطره ی شهدای گرانقدر ۱۳ آبان با آرمانهای انقلابی و ضد استکباری بنیان گذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان نموده و بار دیگر با حضور پر شور و گسترده در راهپیمایی ۱۳ آبان اعلام انزجار از شیطان بزرگ و فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل به ندای رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی ) لبیک می‌گوییم .