معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم از طلوع مهر بازدید کرد

دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم از طلوع مهر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم و محمدهادی عسکری مدیر کل امور پشتیبانی فرهنگی اجتماعی وزارت علوم روز چهارشنبه مورخ 10/7/98 از موسسه بازدید کردند.

در ابتدا جلسه احمد معمارزاده معاون فرهنگی دانشجویی طلوع مهر ضمن معرفی مدیران گروه، رشته ها و مقاطع تحصیلی و دانشکده های طلوع مهر به ارائه گزارشی از فعالیت های آموزشی و فرهنگی دانشجویی پرداخت.

دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ابتدا با تاکید بر اهمیت آموزش افزود: هدف مراکز آموزشی در اولویت اول باید ارائه محصولی باشد که در مرکز معتبر قابل استفاده و ارائه باشد و صرفا به آمار ثبت نام ها توجه نشود.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه طلوع مهر با نگرشی عالمانه توام با مسئولیت ظرفیت این را دارد که به آن دانشگاه بگوییم؛ زحمات دکتر بنایی در فراهم ساختن فضای آموزشی و تجهیزات این موسسه قابل تقدیر و تشکر است.

دکتر غفاری با اشاره بحث جذب هیات علمی و اساتید گفت: یکی از شاخص های مهم در ارزیابی مراکز علمی، تبادل هیات علمی و اساتید از مراکز نمونه آموزشی کشور است که طلوع مهر در این امر پیشگام است.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: اقدامات بسیار خوبی در این مجموعه صورت گرفته که قابل تقدیر است؛ مدیریت مراکزی که از صفر با توان خودشان شروع می کنند بسیار سخت است از مدیریت مجموعه ای با چندین سال سابقه و با حمایتی که از آن ها می شود.

در ادامه جلسه عسکری مدیر کل امور پشتیبانی فرهنگی اجتماعی وزارت علوم ضمن تبریک به مناسبت موفقیت های بدست آمده در موسسه آموزش عالی طلوع مهر افزود: فضای دانشگاه باید برای دانشجویان موثر باشد و بتواند بخشی از مشکلات جامعه را حل کند؛ بخش قابل توجهی از کارآمدی نظام جمهوری اسلام به گردن شهر مقدس قم است و رسالت طلوع مهر این باشد که بخشی از مشکلات جامعه را در این راستا حل کند.

وی تصریح کرد: قم مرکز مهندسی انقلاب اسلامی است و موقعیت و جایگاه طلوع مهر نیز ایجاب می کند که این مرکز مسئولیت اجتماعی سنگینی بر عهده دارد.

عسکری با اشاره به کانون دانش آموختگان طلوع مهر افزود: کانون دانش آموختگان ظرفیت بسیار خوبی است تا هر کدام از فارغ التحصیلان یک سفیر برای طلوع مهر و قم باشند.

در پایان جلسه حجت الاسلام بنایی رئیس محترم موسسه آموزش عالی طلوع مهر با بیان اولویت آموزش در طلوع مهر خاطر نشان کرد: یکی از مباحثی که طلوع مهر بر آن اهتمام ویژه ای دارد، بحث آینده پژوهی است؛ به دنبال تشکیل اندیشکده آینده پژوهی هستیم و مراحل آن در حال انجام شدن است.

حجت الاسلام بنایی افزود: معتقدیم دانشجویان پس از گذراندن مقطع تحصیلی، مهارتی را داشته باشند و در همین راستا دفتر مهارت افزایی را تاسیس کردیم؛ یکی از اهداف طلوع مهر ارائه محصولی قابل استفاده در جامعه است.

رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر در پایان با اشاره به ارتقاء موسسه به دانشگاه طلوع مهر تصریح کرد: تمام شاخص ها رو به صعود است و انشالله به زودی شاهد ارتقاء موسسه آموزش عالی طلوع مهر به دانشگاه طلوع مهر هستیم.