کارگاه تغذیه ورزشی و حرکات اصلاحی برگزار شد

کارگاه تغذیه ورزشی و حرکات اصلاحی با مشارکت آکادمی فوتبال پرسپولیس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر کارگاه تغذیه ورزشی و حرکات اصلاحی عصر روز چهارشنبه مورخ 1398/6/13 با تدریس دکتر عباس مهرانپور دکترای فیزیولوژی ورزش و تغذیه و دکتر محمد مشهدی دکترای تخصصی آسیب شناسی و حرکات اصلاحی و با حضور دانشجویان و ورزشکاران در سالن آیت الله طاهری خرم آبادی برگزار شد.

دکتر عباس مهرانپور در پایان این کارگاه ضمن تشکر از برگزار کنندگان اظهار داشت: هدف اصلی ما دانش افزایی والدین نسبت به بحث تغذیه ای که استقبال بسیار خوبی به همراه داشت و بحث ساختار قامت که توسط دکتر مشهدی بیان شد و نکات بسیار مفید و پرکاربردی نیز ارائه گردید.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: نیاز خانواده های امروز به دو مقوله تغذیه و بهداشت آناتومی بدن مشهود است و در این کارگاه سعی کردیم مطالبی مرتبط با همین نیاز ها به والدین، دانشجویان و ورزشکاران منتقل کنیم.

دکتر مهرانپور با اشاره به ظرفیت های موسسه آموزش عالی طلوع مهر گفت: با توجه به زیرساخت های موسسه آموزش عالی طلوع مهر و اهتمام ویژه این مرکز به رشته های ورزشی، زمینه بسیار خوبی بود تا با توجه به نیروی انسانی که دارد، نسبت به مقوله هایی که بیان شد دانش افزایی کنیم.

دکتر مشهدی نیز در پایان تصریح کرد: هدف ما این بود که افراد حاضر در کارگاه با ناهنجاری های قامتی و اهمیت آن آشنا شوند؛ زیرا این ناهنجاری ها متاسفانه به آسیب منجر خواهد شد، به همین جهت خانواده ها باید نسبت به این اصول آگاه باشند.

وی در پایان افزود: در این کارگاه سعی شد ناهنجاری های اسکلتی-عضلانی و نحوه تشخیص و اصلاح این ناهنجاری ها را به صورت فشرده به افراد آموزش دهیم؛ زمانی که اصلاح سبک زندگی در اولویت قرار گیرد خیلی از ناهنجاری های روانی، جسمانی و اجتماعی پیشگیری می شود.