امام جمعه پردیسان قم: حجم بالای فعالیت علمی طلوع مهر ناشناخته مانده است

امام جمعه پردیسان قم گفت:حجم بالای فعالیت علمی طلوع مهر ناشناخته مانده است.

به گزارش روابط عمومی موسسه طلوع مهر، حجت الاسلام والمسلمین صمصام الدین قوامی، امام جمعه پردیسان قم در بازدید از واحد برادران این موسسه غیر انتفاعی ضمن تجلیل و تقدیر از تلاش های حجت الاسلام والمسلمین علی بنایی در راه اندازی طلوع مهر گفت: حجم بسیار ارزشمند و بالای نوآوری و فعالیت علمی موسسه طلوع مهر، در میان افکار عمومی و مردم ناشناخته مانده است.

حجت الاسلام والمسلمین صمصام الدین قوامی با اشاره به حضور 20 موسسه دانشگاهی در پردیسان قم تاکید کرد: 37 هزار دانشجو و 15 هزار طلبه، از جمعیت 200 هزار نفری پردیسان، فرصتی مناسب و ارزشمند برای اتصال حلقه های آموزش عالی با حوزویان است، تا برکات مختلف و عظیمی را به واسطه آن شاهد باشیم.

وی افزود: پتانسیل بسیار عالی در طلوع مهر وجود دارد و آن چند ویژگی بودن این موسسه است.

امام جمعه پردیسان قم با اشاره به کادر اجرایی موفق و هیات علمی با تجربه این موسسه با اظهار امیدواری نسبت به بهره مندی از این تجربه با ارزش خاطر نشان ساخت: در حال حاضر در عملی شدن طرح اتحاد امامت و عمارت در پردیسان بعنوان یک مدل اسلامی مدیریت شهری، با هدف رسیدن به مدینه فاضله، می توانیم از ظرفیت و همکاری مراکز علمی بهره مند شویم.

امام جمعه پردیسان قم با اشاره به مدیریت بالا و تجربه های مدیریتی ممتد و فعالیت های تبلیغی و فرهنگی متعدد حجت الاسلام بنایی از پاکستان تا ایران افزود: در میان صنف روحانیان، روحانی مدیر بسیار اندک است و جناب آقای بنایی یکی از مدیران معمم و شاخص هستند.

در این جلسه رئیس ، معاونین آموزش و فرهنگی موسسه آموزش عالی طلوع مهر، گزارشی از برنامه ها و فعالیت های این مرکز ارایه کردند.