حجت الاسلام بنایی: دانشجوی طلبه باید الگو باشد

حجت الاسلام بنایی در نشست دانشجویان طلبه گفت: دانشجوی طلبه باید الگویی تاثیر گذار در فضای آموزشی باشد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر نشست دانشجویان طلبه روز دوشنبه 20 خرداد ماه با حضور دانشجویان طلبه موسسه و مسئولین موسسه در سالن اجتماعات مهندس رسولی برگزار شد.

رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر با تاکید بر بروز بودن طلاب در زمینه های علمی عنوان کرد: دانشجویان طلبه باید نسبت به سایر طلابی که در دانشگاه ها حضور ندارند به روز تر باشند و بحث های جنبی حوزه را در دانشگاه فرا بگیرند.

وی افزود: دغدغه اصلی ما این است که کیفیت آموزش را در سطح کشور تقویت کنیم و همیشه بر این باور بوده ایم که یک طلبه در بحث آموزش و مدیریت موفق تر عمل کرده است.

رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر با اشاره به بحث کیفیت آموزش در طلوع مهر افزود: سعی کردیم از اساتیدی بهره بگیریم که درجه علمی بالا داشته باشند در حالی که می توانیم دید مادی داشته باشیم و از اساتیدی استفاده کنیم که مدرک علمی پایین تری داشته باشند.

حجت الاسلام بنایی به اشاره به حدیثی از امام صادق که می فرماید (کونو لنا زینا) خاطرنشان کرد: دانشجوی طلبه در دانشگاه باید الگوی سایر دانشجویان باشد و هر عملی که انجام می دهد اثر گذاری بیشتری دارد.