سمینار یک روزه کتاب خوار شویدبا هدف توجیه دوره آموزشی قدرت مطالعه برگزار شد

آقای سید محمد حسینی مدیر مرکز رشد و تعالی ایرانیان در سمینار کتاب خوار شویدکه روز چهارشنبه 21 فروردین ماه در واحد خواهران موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.وی در این نشست بیان کرد شما امروز تصمیم مهمی در زندگیتان گرفته اید.شما جزو معدود انسانهایی هستید که برای زمان و دانش خود ارزش بسیاری قائلند و میخواهند سریعتر پیشتازی کنند و زندگی را برای خود ، خانواده و جامعه شان بهتر نمایند.

بیش از 95درصد از افراد در سطوح ارشد دبیرستان فاقد توانایی مطالعه لازم برای موفقیت در مدرسه ، تجارت و کار حرفهای هستند!مطالب این دوره تقریبا شبیه به یک بازی هستند و شاید به نظرخیلی ساده برسند! اما تمرین جدی و مداومت آن باعث می شود شما به نتایجی برسید که قبلا باور نمی کردید. در بعضی از دانشگاه های مطرح جهان این روشها نیز تدریس میشوند.ما باور داریم تیزهوشی، یادگیری و مطالعه، مهارتهایی قابل یادگیری هستند. در انتهای این دوره ممکن است افسوس بخوریدکه کاش زودتر این مطالب را یاد می گرفتم. ای کاش در مدرسه و دانشگاه این مباحث تدریس می شد...اما به هر حال خدا را شاکر خواهید بود که با یک ماه تلاش مستمر،یک عمر به زمانتان برکت بخشیدید. احمق ترین افراد پس از شرکت در این دوره، 20الی 50درصد افزایش راندمان در مطالعه خواهند داشت. پس مطمئن باشید شما بسیار بیشتر از اینها رشد خواهیدکرد.

·واقعیت این است که تندخوانی به معنای واقعی تند خواندن نیست. بلکه حرفهای خواندن و با قدرت خواندن است. یعنی ما کتاب را طوری بخوانیم که هم متوجه شویم و هم در یادمان
بسپاریم و هم زمانی را هدر ندهیم. این گونه است که راندمان مطالعه افزایش مییابد و در واقع ما نسبت به قبل تندترمیخوانیم.
·واقعیت بعدی این است سرعت مطالعه شما برای هر کتاب بسته به نوع نگارش و موضوع آن متفاوت خواهد بود. مثلا اگر روزنامه را با 400کلمه بر دقیقه میخوانید، ممکن است فلسفه را با 100کلمه ، داستان را با 300کلمه و متن انگلیسی را با 25کلمه بر دقیقه مطالعه کنید.
·واقعیت دیگر این که قرار نیست تندخواندن جلوی لذت بردن ما را از مطالعه بگیرد. ممکن است ما با کتابی روبرو باشیم که متن بسیار زیبا و غنی ای دارد. شاید بخواهیم متوقف شویم؛
آن را یادداشت یا هایلایت کنیم؛ عکس بگیریم.
·و آخرین واقعیتی که میخواهم با شما در میان بگذارم این است که همه چیز درس خواندن نیست. آن چیزی که شما وآینده تان را میسازد، مطالعه کردن است. اگر قرار باشد 80سال زندگی کنید، چقدر از آن را درگیر امتحان و نمره هستید؟پس خواهش میکنم مهارت های مطالعه را برای خواندن همه کتاب ها یاد بگیرید؛ نه فقط کتاب های درسی. می‌خواهم در مورد موفقیت همراه با مطالعه با شما صحبت کنم برای رسیدن به موفقیت،ابتدا باید بدانیم موفقیت چیست. برای اینکه بدانید آدم موفقی هستید یا نه باید ببینید موفقیت را چگونه تعریف می‌کنید.نگاه عام به موفقیت این است که یک آدم بی مشکل خوشحال پولدار سرشار از انرژی مثبت باشیم.اما موفقیت به نگاه و حال درونی هرفرد نسبت به خودش مربوط است.شما وقتی وضعیت مطلوبی برای خود در نظر دارید و از وضعیت موجودتان به آن وضعیت سفر می‌کنید، وقتی نقطه‌ای را برای خودتان درنظر گرفته‌اید و به آن نقطه می‌رسید یا وقتی درحال انجام کاری هستید که از آن لذت می‌برید یعنی به موفقیت رسیده‌اید.برای رسیدن به موفقیت، آنچه که مهم است اما دیده و گفته نمی‌شود این است که موفقیت بدون مشکل نیست و فرد موفق کسی است که با انگیزه مشکلاتش را حل می‌کند. این‌که فرد موفق از مشکلاتش خسته نمی‌شود بخاطر داشتن انرژی مثبت الکی نیست بلکه به این خاطر است که او مسیری را انتخاب کرده که مشکلاتش راهم همراه با آن پذیرفته و چون آن مسیر را دوست دارد با تمام وجود به دنبال حل مشکلاتش می‌رود.پس بهتر است هرچه زودتر نگاهی به زندگی و اهدافتان بیندازید و مسیری را برای خودتان تدوین کنید که حاضر باشید مشکلاتش را هم با جان و دل حل کنید.در ادامه حسینی توضیحاتی پیرامون نحوه برگزاری دوره آموزشی قدرت مطالعه داشت.

قابل ذکر است دوره آموزشی قدرت مطاله از روز چهارشنبه28 فروردین ماه در 5 هفته متوالی ساعت16-18 در واحد خواهران برگزار می شود هزینه دوره برای دانشجویان طلوع مهر100 هزار تومان و داوطلبین آزاد 150 هزار تومان می باشد.

دانلود پوستر