نکاتی مهم در مورد انتخاب واحد ترم جدید

نکات مهمی که دانشجویان در مورد انتخاب واحد ترم جدید باید بدانند از زبان مدیر آموزش موسسه آموزش عالی طلوع مهر بیان شد

سید محمدباقر مهدوی مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی طلوع مهر با اشاره به آغاز انتخاب واحد دانشجویان بیان کرد:انتخاب واحد ترم بهمن ماه از 6 بهمن ماه شروع شده و تا 19 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود:برای دانشجویانی که در مقطع کارشناسی تحصیل می کنند حداقل12 واحد و حداکثر 20 واحد در نظر گرفته شده است و اگر معدل بالای 17 باشد تا سقف 24 واحد امکان اخذ واحد وجود خواهد داشت؛لازم به ذکر است در مقطع کارشناسی معدل زیر 12 و در مقطع کارشناسی ارشد معدل زیر 14 مشروط تلقی می شود و دانشجوی مشروط تا سقف 14 واحد می تواند انتخاب واحد کند.

مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی موسسه در ادامه اظهار کرد:در مقطع کارشناسی پیوسته 3 ترم و در مقطع کارشناسی ناپیوسته 2 ترم مشروطی، موجب محرومیت از تحصیل می شود.

مهدوی گفت:مبلغ علی الحساب جهت انتخاب واحد در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته مبلغ 850 هزار تومان و در مقطع ارشد 1/600 هزار تومان می باشد و اخذ واحد ملزم به پرداخت این مبلغ می باشد.

وی در ادامه تصریح کرد:جهت اخذ واحد به صورت استاندارد و صحیح برنامه پیشنهادی آموزش توصیه می شود اما مسئولیت انتخاب واحد به عهده شخص دانشجو می باشد.

مهدوی در پایان در خصوص حضور دانشجو به عنوان مهمان در موسسه افزود:دانشجویی که درخواست مهمانی به موسسه را دارد ابتدا به سامانه آموزش مراجعه نماید و در صورت ارائه شدن درس مذکور معرفی نامه مهمانی را از دانشگاه محل تحصیل اخذ و به همراه مدارک شناسایی و عکس جهت تشکیل پرونده به موسسه ارائه دهد.