برگزاری مسابقات ورزشی درون دانشگاهی موسسه آموزش عالی طلوع مهر/عکس

اولین دوره مسابقات ورزشی درون دانشگاهی با حضور دانشجویان رشته های مختلف موسسه آموزش عالی طلوع مهر در ورزشگاه امجدی برگزار شد.

این مسابقات علاوه بر شور و نشاط و روحیه مثبتی که در بین دانشجویان ایجاد می‌کند، زمینه‌ای را فراهم می‌آورد تا تفریحات سالم در جامعه دانشگاهی گسترش یابد. جوانان با انگیزه در سالن‌های ورزشی حضور پیدا می‌کنند و به دنبال راهیابی به دوره‌های بالاتر مسابقات هستند. این دوره مسابقات در دو رشته والیبال و فوتسال با حضور داوران استان برگزار شد. لازم به ذکر است موسسه آموزش عالی طلوع مهر در ترم جاری اقدام به ایجاد رشته تحصیلی علوم ورزشی نموده است با توجه به اینکه ورزش علمی است که در آن به مسائل علمی و تخصصی ورزش پرداخته می شود و هدف از این علم آن است که علاقه مندان به ورزش از این طریق پی به کلیه مسائل مربوط به علوم ورزش برده و آن را بکار بندند تا کمتر دچار آُسیب شده و همچنین از طریق علم ورزش مهارت خود را در هر رشته ورزشی افزایش دهند .

برنده تیم والیبال مسابقات ورزشی
تیم طلوع مهرA