در قالب نشست اساتید گروه حقوق،کلینیک حقوقی طلوع مهر معرفی شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر جلسه اساتید گروه حقوق با حضور رئیس محترم موسسه و اساتید گروه حقوق عصر امروز در سالن جلسات موسسه برگزار شد و در این جلسه کلینیک حقوقی طلوع مهر نیز معرفی شد.

در ابتدا این نشست دکتر معینی معاون آموزش موسسه نگاهی اجمالی به سوابق موسسه آموزش عالی طلوع مهر داشت و در ادامه به معرفی رشته ها پرداخت.

در بخش بعدی این نشست دکتر شبیری مدیر گروه رشته حقوق موسسه آموزش عالی طلوع مهر در مورد ارتقا سطح علمی دانشجویان حقوق با اساتید حاضر در جلسه تبادل نظر کرد و در ادامه به سوالات اساتید پاسخ داد.

در ادامه نشست حجت الاسلام بنایی ریاست محترم موسسه آموزش عالی طلوع مهر ضمن قدردانی از زحمات گروه حقوق و اساتید این رشته ، نکاتی جهت بهبود وضعیت علمی دانشجویان مطرح کردند و از روند توسعه موسسه مطالبی را عنوان کردند.

در پایان این نشست ، کلینیک حقوقی طلوع مهر معرفی و از اهداف و برنامه های این مرکز حقوقی در راستای بهبود کیفیت سطح علمی دانشگاه و خدمات وکالتی و داوری مطالبی عنوان شد.