مراسم راهپیمایی 13 آبان با حضور دانشجویان طلوع مهر برگزار شد

مراسم راهپیمایی یوم الله 13 آبان، با حضور دانشجویان موسسه آموزش عالی طلوع مهر صبح امروز همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر، مراسم راهپیمایی 13 آبان صبح امروز با حضور دانشجویان برگزار شد و دانشجویان با سردادن شعار های مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسرائیل و مرگ بر سعودی انزجار خود را از توطئه ها و سیاست های استکبار جهانی نشان دادند.

همزمان با این روز بیانیه ی موسسه آموزش عالی طلوع مهر منتشر شد که به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

۱۳ آبان یادآور حماسه بزرگ دانش آموزان، دانشجویان و مردان و زنان مومنـی است که باعشق و ارادت به حضرت امام خمینی (ره)و انقلاب اسلامی ندای استکبار ستیزی و مبارزه با ظلم و سلطه کشورهای استکبار را با تمام وجود فریاد زدند.

امسال تقارن یوم الله ۱۳ آبان با ایامی که منسوب به پیامبر گرامی اسلام (ص) به عنوان بزرگترین استکبارستیز تاریخ هستی و نیز روزهایی که با یاوه‌گویی‌های مستکبران آمریکایی همراه است ، وظیفه ملت قهرمان و همیشه در صحنه ایران برای حضور گسترده در راهپیمایی و اعلام انزجار از استکبار جهانی را دو چندان کرده است .

لذا ضمن تجدید عهد و میثاق با آرمـان‌های بنیانگـذار انقلاب اسلامی ومنویات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله عالی از آحاد ملت شهید پرور ایران به ویژه اساتید و دانشجویان عزیز دعوت می نماید به طور گسترده در راهپیمایی روز 13آبان روز مبارزه با استکبار جهانی شرکت نمایند.

مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر
آبان 1397