خبرها

کارگاه آموزشی خانواده دلخواه من برگزار شد

کارگاه آموزشی خانواده دلخواه من با هدف شناخت معیار های خانواده مطلوب و ایده آل ، با تدریس
دکتر میر سعید جعفری استاد دانشگاه های علامه طباطبایی، رفاه و مدرس کشوری صبح امروز در
موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.
ادامه مطلب: کارگاه آموزشی خانواده دلخواه من برگزار شد

دیدار با خانواده شهید به مناسبت وفات حضرت ام البنین(س)

روز گذشته به مناسبت وفات حضرت ام البنین(ع) - روز تکریم همسران و مادران شهدا به همراه سرکار خانم حسینی مسول موسسه آموزش عالی طلوع مهر و 7 نفر از دانشجویان رشته مدیریت فرهنگی و روانشناسی به منزل شهید بزرگواری رفتیم و پای صحبت های همسر شهید نشستیم بچه ها و حتی در و همسایه او را مادر صدا می کردند.با زبانی شاکر و چشمانی پر از غم وحسرت از شهید ابوالقاسم عبدالحی پدر دانشجوی گرامی موسسه خانم ملکه عبدالحی برایمان گفت.

ادامه مطلب: دیدار با خانواده شهید به مناسبت وفات حضرت ام البنین(س)

از کتاب «راهبردهای انقلاب اسلامی در دهه پنجم انقلاب اسلامی» رونمایی شد

در حاشیه همایش بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران صورت گرفت
رونمایی از کتاب «راهبردهای انقلاب اسلامی در دهه پنجم انقلاب اسلامی»

ادامه مطلب: از کتاب «راهبردهای انقلاب اسلامی در دهه پنجم انقلاب اسلامی» رونمایی شد

بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد

مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به همت مجمع فضا و مدرسین قمی حوزه علمیه قم و مرسسه طلوع مهر با سخنرانی آیت الله مجمدجواد فاضل  لنکرانی و حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی در مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) برگزار شد.
ادامه مطلب: بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد

دوره تعالی مدیریت مدیران متوسطه ناحیه2 در موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد

جلسه تعالی مدیریت مدیران متوسطه ناحیه2 با حضور مدیران مدارس ناحیه2 و معاونت آموزشی پژوهشی و مدیر اجرایی موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.
ادامه مطلب: دوره تعالی مدیریت مدیران متوسطه ناحیه2 در موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد

مقالات دیگر...