خبرها

سمینار توسعه کسب و کار های نوین با محوریت مهارت برگزار شد

سمینار توسعه کسب و کار های نوین با محوریت مهارت با حضور تیم های تخصصی استارتاپ باسلام عصر امروز در موسسه آموزش عالی طلوع

مهر برگزار شد.

ادامه مطلب: سمینار توسعه کسب و کار های نوین با محوریت مهارت برگزار شد

کرسی علمی ترویجی فقه تحزّب برگزار می‌شود

کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه علمی “فقه تحزّب” با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار
می شود.
ادامه مطلب: کرسی علمی ترویجی فقه تحزّب برگزار می‌شود

امروز آخرین مهلت انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

داوطلبان شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته تا پایان امروز برای ثبت‌نام و انتخاب رشته مهلت دارند.

ادامه مطلب: امروز آخرین مهلت انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی پیوسته آغاز شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر به نقل از سازمان سنجش آموزش کشور بدين‌وسيله به اطلاع علاقمندان به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي پذيرش صرفاً با سوابق تحصيلي می رساند از تاريخ 98/08/28  لغايت 98/10/30 می توانند با همراه داشتن مدارک جهت ثبت نام به موسسه مراجعه نمایند.

كليه متقاضيان مي‌بايست داراي گواهينامه دوره پيش‌دانشگاهي (نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي)، يا ديپلم نظام آموزشي جديد 3-3-6 ، يا مدرك ديپلم كامل متوسطه نظام قديم (دوره چهارساله) و يا كارداني (فوق ديپلم) بوده و يا حداكثر تا تاريخ 98/06/30 نسبت به اخذ مدرك مربوط اقدام نمايند. بديهي است فارغ‌التحصيلان در مدارك فوق تا تاريخ 98/11/30 در صورت امكان شروع به تحصيل از سوي دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي مربوط، براي نيمسال دوم سال تحصيلي 99-98 مي‌توانند در اين مرحله متقاضي ثبت‌نام شوند.

دارندگان ديپلم فني و حرفه‌اي و كاردانش نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي و يا مدرك كارداني مي‌باشند حق ثبت‌نام در اين مرحله را ندارند.

جهت مشاهده اطلاعیه سازمان سنجش کلیک کیند

جلسه هم اندیشی اساتید گروه معارف برگزار شد

جلسه هم اندیشی اساتید گروه معارف با حضور حجت الاسلام بنایی و جمعی از اساتید گروه معارف موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.
ادامه مطلب: جلسه هم اندیشی اساتید گروه معارف برگزار شد

جلسه نمایندگان دانشجویان با معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد

جلسه نمایندگان دانشجویان با معاون محترم فرهنگی دانشجویی با حضور مدیر محترم آموزش چهارشنبه مورخ 98/08/22 ساعت 14
در سالن اجتماعات مهندس رسولی  برگزار شد.
ادامه مطلب: جلسه نمایندگان دانشجویان با معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد

مقالات دیگر...