❱❱    سامانه آموزش الکترونیک(مجازی)    ❰❰

خبرها

کرسی آزاد اندیشی با موضوع جریان شناسی سیاسی در قرآن برگزار شد

اولین جلسه از سلسله کرسی های آزاد اندیشی با موضوع جریان شناسی سیاسی در قرآن در موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.

ادامه مطلب: کرسی آزاد اندیشی با موضوع جریان شناسی سیاسی در قرآن برگزار شد

نشست هم اندیشی شورای موسسه آموزش عالی طلوع مهر با استاندار قم برگزار شد

نشست صمیمی رئیس و معاونین محترم موسسه آموزش عالی طلوع مهر با استاندار قم جهت ارائه ظرفیت ها، فرصت ها و اقدامات صورت گرفته توسط این موسسه برگزار شد.

ادامه مطلب: نشست هم اندیشی شورای موسسه آموزش عالی طلوع مهر با استاندار قم برگزار شد

دبیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان قم از طلوع مهر بازدید کرد

دبیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان قم با حضور در موسسه آموزش عالی طلوع مهر با مسئولان این مرکز دیدار و گفتگو کرد و در جریان روند آموزشی موسسه قرار گرفت.

ادامه مطلب: دبیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان قم از طلوع مهر بازدید کرد

امضا و تبادل تفاهم نامه بین موسسه آموزش عالی طلوع مهر و دانشگاه قم

در نشست هم‌اندیشی رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر با رئیس دانشگاه قم، تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی بین این دو واحد آموزش عالی به امضا رسید.

ادامه مطلب: امضا و تبادل تفاهم نامه بین موسسه آموزش عالی طلوع مهر و دانشگاه قم

مراسم گرامیداشت سی و یکیمین سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام و گرامیداشت قیام خونین 15 خرداد به صورت مجازی برگزار شد.

ادامه مطلب: مراسم گرامیداشت سی و یکیمین سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام و گرامیداشت قیام خونین 15 خرداد برگزار شد

وبینار هم اندیشی دانشگاه های غیر دولتی به میزبانی طلوع مهر برگزارشد

وبینار هم اندیشی پیرامون چالش های دانشگاه های غیر دولتی به میزبانی موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزارشد.

ادامه مطلب: وبینار هم اندیشی دانشگاه های غیر دولتی به میزبانی طلوع مهر برگزارشد

جلسه مجازی معاونت آموزش با دانشجویان برگزار شد

جلسه مجازی معاون آموزش با دانشجویان موسسه آموزش عالی طلوع مهر با موضوع زمان و شیوه برگزاری امتحانات پایان ترم برگزار شد.

ادامه مطلب: جلسه مجازی معاونت آموزش با دانشجویان برگزار شد

مقالات دیگر...