خبرها

گزارش تصویری/تجلیل از برگزار کنندگان سمپوزیوم علمی روانشناسی

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر تجلیل از اعضای انجمن علمی روانشناسی که در برگزاری اولین سمپوزیوم علمی روانشناسی همکاری داشتند ظهر امروز با حضور معاون فرهنگی دانشجویی موسسه برگزار شد و از این دانشجویان فعال تقدیر به عمل آمد.

ادامه مطلب: گزارش تصویری/تجلیل از برگزار کنندگان سمپوزیوم علمی روانشناسی

قم باید منشا تحول در نظام روان شناسی کشور باشد

رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر در اولین سمپوزیوم علمی  تخصصی انجمن روان شناسی ایران اظهار داشت: قم موطن علم است و زادگاه علوم انسانی  اسلامی و باید منشاء تحول در نظام روان شناسی کشور باشد.

ادامه مطلب: قم باید منشا تحول در نظام روان شناسی کشور باشد

هم اندیشی دانشجویی با موضوع حجاب در واحد خواهران برگزار شد

هم اندیشی دانشجویی روز گذشته در واحد خواهران موسسه آموزش عالی طلوع مهربا حضور دانشجویان رشته های مختلف برگزار شد. در این نشست سرکار خانم دکتر ذوالقدر مدرس دانشگاه در ابتدا به بیان دیدگاه و نظر ادیان الهی به مسئله زن از ابتدای خلقت پرداخت و دیدگاه خانواده محور دین را در ادیان الهی و بعضی ادیان غیرالهی مقایسه کرد .

ادامه مطلب: هم اندیشی دانشجویی با موضوع حجاب در واحد خواهران برگزار شد

اولین شبیه سازی دادگاه کیفری(1) در موسسه طلوع مهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر به همت کلینیک حقوقی طلوع مهر و انجمن علمی حقوق موسسه اولین شبیه سازی دادگاه کیفری یک، عصر امروز با حضور دانشجویان و اساتید رشته حقوق در موسسه برگزار شد.

ادامه مطلب: اولین شبیه سازی دادگاه کیفری(1) در موسسه طلوع مهر برگزار شد

پایان دوره آموزشی مهارت های دهگانه زندگی موفق

LIFE SKILLS  پایان دوره آموزش مهارت های دهگانه زندگی موفق با شرکت80 نفر از دانشجویان خانم موسسه آموزش عالی طلوع مهر ،با حضور سرکار خانم دکتر اعظم بهرامی از مدرسین مجرب دانشگاه ومشاور مراکز مشاوره .

ادامه مطلب: پایان دوره آموزشی مهارت های دهگانه زندگی موفق

نشست مدیرگروه رشته آینده پژوهی با دانشجویان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر نشست مدیرگروه رشته آینده پژوهی با دانشجویان عصر امروز با حضور اساتید از جمله دکتر پدرام،دکتر شراهی و دکتر معینی در سالن جلسات موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.

در ابتدا جلسه دکتر اسماعیل شراهی مدیر گروه رشته آینده پژوهی موسسه درمورد رشته آینده پژوهی و اهمیت آن مطالبی را عنوان کردند و در ادامه به جایگاه موسسه آموزش عالی در پیشرفت و درخشش این رشته اشاره کردند.

ادامه مطلب: نشست مدیرگروه رشته آینده پژوهی با دانشجویان برگزار شد

در قالب نشست اساتید گروه حقوق،کلینیک حقوقی طلوع مهر معرفی شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر جلسه اساتید گروه حقوق با حضور رئیس محترم موسسه و اساتید گروه حقوق عصر امروز در سالن جلسات موسسه برگزار شد و در این جلسه کلینیک حقوقی طلوع مهر نیز معرفی شد.

ادامه مطلب: در قالب نشست اساتید گروه حقوق،کلینیک حقوقی طلوع مهر معرفی شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر جلسه دفاع از پایان نامه زهرا محمدخان دانشجوی مقطع ارشد رشته حقوق خصوصی عصر امروز در سالن جلسات این موسسه برگزار شد و پایان نامه محمدخان مورد ارزیابی قرار گرفت.

ادامه مطلب: جلسه دفاع با موضوع تحلیل حقوقی و نحوه بهره برداری از اراضی از مناطق آزاد  برگزار شد

مقالات دیگر...